Dakimperialen

Voor veilig en duurzaam daktransport stellen wij graag onze dakimperialen voor. 

De TÜV-gecertificeerde aluminium imperiaal (C03) bestaat uit twee lange profielen en meerdere dwarsliggers en is universeel toepasbaar. Door het slimme ontwerp is de aluminium imperiaal qua draagvermogen net zo krachtig als een stalen uitvoering, maar met het voordeel van minimaal onderhoud en licht in gewicht en dus brandstof besparend. Het aluminium imperiaal is TÜV gecertificeerd en kan worden uitgevoerd met een spoiler en/of natuurrubberen opsteekrol.

 

 

Stalen antislip trap
Onze stalen antislip trap met een draagkracht van 125 kg is leverbaar met een duplex zwarte of aluminium look poedercoating. Uiteraard zijn ze ook leverbaar in een thermisch verzinkte uitvoering. De trap is voor alle modellen leverbaar en wordt eenvoudig gemonteerd op de scharnieren of op de deuren. Daarbij wordt rekening gehouden met verschillende trappen voor bedrijfswagens met 180 graden of 270 graden openslaande deuren.

  

Alumiunium antislip loopbaan
Deze aluminium antislip loopbaan maakt het mogelijk om over de imperiaal te lopen en lading eenvoudig vast te zetten. De loopbaan is afgestemd op de lengte van de auto en is d.m.v. een klemsysteem eenvoudig op de imperiaal te bevestigen. Het anti-slip profiel zorgt ervoor dat er een goede anti-slip werking is zowel in de lengterichting als in de breedte van de anti-slip loopbaan.

Openingsuren

Grimbergen

ma - vr

08:00 - 18:00

Nijvel

ma - vr

08:00 - 18:00